MAGNETOTERAPIA

Magnetoterapia sau terapia cu magneti este o metoda alternativa de vindecare a unor afectiuni, de la dureri articulare si reumatism pana la alergii si dureri de cap, prin actiunea unui camp magnetic pulsatil asupra celulelor, cu rolul de a le „insanatosi”.


DESCRIERE


Magnetoterapia ajuta celulele sa reintre in frecventele normale de functionare, deci le insanatoseste!

Magnetoterapia este un tratament care are de-a face cu celulele. Fiecare celula functioneaza normal intr-un anumit interval de frecvente (sa zicem intre cinci si zece), iar in momentul in care „iese” din acest interval nu-si mai poate indeplini functiile asa cum trebuie. De aici apar problemele si se poate ajunge chiar si pana la instalarea unor boli. Magnetoterapia ajuta celulele sa reintre in frecventele normale de functionare, avand astfel loc un proces de autovindecare a organismului.

Tratamentul cu plante medicinale da rezultate foarte bune in afectiunile usoare, functionale sau in stadiile incipiente ale bolilor. In bolile cronice, in care a aparut deja afectarea organica, fitoterapia are un rol adjuvant si poate contribui la o partiala reversibilitate a simptomelor sau leziunilor.

Campul electromagnetic uman este o replica in miniatura a celui terestru. Energiile terestre se acumuleaza in abdomenul inferior (polul negativ) si urca spre cap (polul pozitiv) unde se focalizeaza energiile celeste. Activitatea electromagnetica a pamantului influenteaza campurile energetice ale organismului uman, aceasta influenta fiind sursa a ceea ce noi numim "bioritmuri" sau "biocicluri" (de exemplu, ciclul menstrual de 28 de zile al femeii, ciclul somn-veghe).

Pentru o stare buna de sanatate a organismului, cele doua campuri trebuie sa fie acordate in permanenta.

Pe de o parte, campul terestru si, implicit, cel uman, este perturbat de vanturile si exploziile solare, fazele lunii etc. Pe de alta parte, tehnologiile moderne aduc pe langa certe avantaje o tot mai intensa poluare electromagnetica.

Se stie ca biomagnetismul uman este strans legat de biochimismul organismului. Glanda hipofiza, numita de taoisti "ochiul celest" cat si glanda pineala sunt foarte sensibile la fluctuatii ale campului magnetic ambiental, influentand astfel in mod direct secretiile sale de neurohormoni vitali (serotonina, melatonina). Acestia controleaza functiile organismului, inclusiv starea sufleteasca, ciclurile somn-veghe, apetitul si conduita sexuala etc.

Magnetoterapia utilizeaza mici magneti permanenti care se aplica pe diferite zone ale corpului. Prin aplicarea pe o zona dureroasa, acestia au rolul de a Imbunatati circulatia sanguina locala, estompand astfel durerea. Prin rolul protector fata de variatiile campului magnetic Inconjurator, magnetii pot fi folositi si preventiv pentru mentinerea tensiunii arteriale in limite normale, mentinerea unei stari de bine (vitalitate), inducerea unui somn bun etc.

DARUIESTE-TI UN MOMENT DE RELAXARE
SI SOLICITA O REZERVARE ACUM!