VACUUM

Terapia cu vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de "coaja de portocala".


DESCRIERE


Terapia cu vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de "coaja de portocala". Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Practic, tratamentul cu vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor ulterioara prin drenaj limfatic.

EFECTELE TERAPIEI CU VACUUM


 • restabileste fermitatea pielii,
 • reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii,
 • reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase,
 • realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.
 • Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetrii si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea, genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

  TERAPIA CU VACUUM


 • realizeaza un masaj mecanizat care decompacteaza nodulii de celulita,
 • stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui prin dilatarea vaselor, si o mai buna oxigenare,
 • reduce semnificativ volumul celulelor adipoase.
 • Eficacitatea maxima anticelulitica este data de combinarea radiofrecventei hexapolare cu masajul vacuumat ce se poate realiza concomitent cu acelasi capat de tratament! Aceasta reprezinta solutia ideala si fara efecte secundare care aduce imbunatatiri vizibile si de durata ale aspectului celulitei si conditiei generale a pielii.

  Tratamentul cu vacuum se recomanda a fi facut de 2-3 ori/saptamana.O serie de tratamente pentru intretinere si mentenanta ofera rezultate de lunga durata.

  CONTRAINDICATII


 • epilepsie, boli cardiace, femei insarcinate, boli de piele, hipertiroidie, fragilitate capilara. Pentru rezultate optime se poate combina cu presoterapia pentru accelerarea drenajului limfatic.
 • DARUIESTE-TI UN MOMENT DE RELAXARE
  SI SOLICITA O REZERVARE ACUM!